Echt lékker recept met naanbrood

 

Bereidingstijd: 15 minuten

voor 2 personen

Ingrediënten

Ingrediënten:

  • 2 naanbroden 

  • 150 gram gebakken Pulled Paddo’s Massala

  • 100 gram hummus 

  • 80 gram kikkererwten 

  • 50 gram zoetzure rode ui 

  • 50 gram zoetzure pompoen 

  • 50 gram verse mango 

  • Handje pinda’s

  • 1 bosui 

  • Blaadjes waterkers

zo maak je ‘m

1. Snij de mango in fijne reepjes en chop de bosui.

2. Bak de kikkererwten kort en zet ze apart.

3. Bak de Pulled Paddo’s krokant - je hebt hiervoor geen olie nodig. Zet ze apart. 

4. Bak de naanbroden even kort in de pan.

5. Smeer de naanbroden in met hummus, en bedek ze daarna met de kikkererwten, Pulled Paddo’s, zoetzure rode ui, zoetzure pompoen, mango, pinda’s en bosui. Top het af met wat blaadjes waterkers. 

6. Zo simpel, zelfs een oen kan t doen. 

Eet smakelijk!

Previous
Previous

Broodje “kijk mama ik eet salade”

Next
Next

Perfecte Pompoensoep met Pulled Paddo’s