Pulled paddo’s Lunchrappie.

 

Bereidingstijd: 15 minuten

Voor drie personen

Ingrediënten

  • 180 gram pulled paddo's - Shoarma

  • 1 paprika

  • Tomaatjes

  • Zoetzure ui

  • Stuk bosui 

  • Botersla

  • 1 avocado

  • 6 stuks mini-tortilla's

  • ½ knoflookteen

  • 3 el vegan mayomenaise

  • Sriracha

  • Koriander

  • Olijfolie

  • Peper en zout

zo maak je ‘m

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Snijd de paprika in repen, de tomaten in kwartjes, snij de bladeren van de botersla grof, de bosui in stukjes en de avocado in nette reepjes (dit kan jij). Hak de knoflook fijn.

3. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de paprika en de pulled paddo’s 4 a 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op t op smaak met peper en zout.

4. Verpak de tortilla’s in aluminiumfolie en verwarm 2 a 3 minuten in de oven en pasop dat niet verbrand. Meng in een klein kommetje de mayonaise met de knoflook en peper en zout

5. Beleg 2 tortilla’s per persoon met de knoflooksaus, de botersla, de pulled paddo’s en de groenten. Verdeel de avocado eroverheen en top t af met de bosui en wat koriander en sriracha. Simpel

Next
Next

Gepofte aubergine