Rijst voor als je hc wilt komen

 

Bereidingstijd: 30 minuten

voor 2 personen

Ingrediënten

  • 100 gram zwarte ongeslepen rijst

  • zout

  • 80 gram knoflook

  • 500 ml amandelmelk

  • 1 ui

  • 2 eetlepels rijstazijn

  • 2 eetlepels sojasaus

  • 150 gram shoarma pado’s

  • Waterkers

  • 1 bosui

zo maak je ‘m

1. Was de rijst in water, lekker spoelen en husselen in water tot t witte laagje 90% minder is.

2. Kook de rijst 15 minuten met het deksel op de pan, met 100 ml water en wat zout. Deksel niet dr af doen anders laat je kostbaar water wegglippen en brand je rijst aan.

3. Pel de knoflook en hak t fijn, net als de ui. Gooi dit bij de amandelmelk en kook dit 10 minuten op middelhoog vuur.

4. Voeg dan de rijstazijn en sojasaus toe en mix het heheel met de staafmixer.

5. Bak de Pulled Paddo’s op hoog vuur, geen olie nodig.

6. Doe de creme op je bord, en leg de rijst als een ware pro midden in de crème. Schep de Paddo’s erop en maak het af met wat waterkers en gesnipperde bosui. Een ware showstopper!

Previous
Previous

CREATIEF MET KASTANJES. ZEG EERLIJK HOE VAAK EET JE ZE OP TACO’S?

Next
Next

Bloemkool met mango? Doe ‘ns normaal joh