Rijst voor als je hc wilt komen
Bereidingstijd: 30 minuten
voor 2 personen
Ingrediënten
100 gram zwarte ongeslepen rijst
zout
80 gram knoflook
500 ml amandelmelk
1 ui
2 eetlepels rijstazijn
2 eetlepels sojasaus
150 gram shoarma pado’s
Waterkers
1 bosui
zo maak je ‘m
1. Was de rijst in water, lekker spoelen en husselen in water tot t witte laagje 90% minder is.
2. Kook de rijst 15 minuten met het deksel op de pan, met 100 ml water en wat zout. Deksel niet dr af doen anders laat je kostbaar water wegglippen en brand je rijst aan.
3. Pel de knoflook en hak t fijn, net als de ui. Gooi dit bij de amandelmelk en kook dit 10 minuten op middelhoog vuur.
4. Voeg dan de rijstazijn en sojasaus toe en mix het heheel met de staafmixer.
5. Bak de Pulled Paddo’s op hoog vuur, geen olie nodig.
6. Doe de creme op je bord, en leg de rijst als een ware pro midden in de crème. Schep de Paddo’s erop en maak het af met wat waterkers en gesnipperde bosui. Een ware showstopper!