Gestampte Pulled Paddo’s voor de koude dagen

Gestampte Pulled Paddo's
 

Bereidingstijd: 30 minuten

voor 2 personen

Ingrediënten

Benodigdheden voor de puree:

  • 300 gram aardappelen

  • 1 cevennes ui

  • 2 tenen knoflook

  • 1 theelepel garam massala

  • 1 theelepel komijnpoeder

  • 1 theelepel kurkuma

  • 500 ml groentebouillon

  • Peper/zout

Garnituur:

  • 150 gram krokant gebakken Pulled Paddo’s Massala

  • Zoetzure bloemkool (eventueel zelf te maken met 100ml azijn / 200 gram suiker / 300 ml water / 1mespuntje curcumma)

  • 25 gram gebakken hazelnoten

  • 50 gram courgette

  • Kervelblaadjes

zo maak je ‘m



1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Verdeel de rauwe hazelnoten over een bakplaat en laat ze 4 minuten roosteren. Geef de nootjes een draai zodat ook de andere kant goudbruin kan bakken. Na nog eens 4 minuten roosteren zal je hele keuken naar overheerlijke hazelnootjes ruiken en kun je ze af laten koelen.

2. Schil de aardappeljen en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappeljen in de groentebouillon in 20 minuten lekker gaar. Chop de cevennes ui in kleine stukkies en plet de knoflook fijn.

3. Ondertussen snij je de courgette in halve ringen, en gril je ze kort in de pan met een beetje olie. Bewaar ze in een schaaltje. Bak daarna de Lekker Fred’s Pulled Paddo’s Shoarma in een gloeiend hete pan in 6 minuten krokant.

4. Als de aardappeljen gaar zijn laat je het nog 5 minuten koken zonder deksel. Dan gooi je de ui, knoflook en de kruiden d’r bij en haal je het van het vuur. Stampen maar. Voeg nog wat zout en peper toe voor dat extra beetje pit.

5. Bouw je stamp op in lagen. Stamp onderop, dan de courgette, Pulled Paddo’s, hazelnoten en zoetzure bloemkool. Toef het af met wat kervelblaadjes voor een ware restaurant-ervaring.

Eet smakelijk

Previous
Previous

Perfecte Pompoensoep met Pulled Paddo’s

Next
Next

MAALTIJDSALADE COUsCOUS PULLED PADDO’S ZONDER SALADE