Leuke nieuwtjes over aardappelen!

Piepernieuws!

Op allerlei gebieden is er aandacht voor de aardappel. Bijvoorbeeld in de Power to the Pieper-campagne en daarnaast in allerlei magazines en op foodblogs.

 

Power to the Pieper-campagne

De Power to the Pieper-campagne, waarbij Neerlands trots 'de aardappel' in de schijnwerpers wordt gezet. Deze campagne gaat onverminderd door en laat zien dat er tal van mogelijkheden met aardappelen zijn. Want de smaken, gerechten en bereidingswijzen zijn eindeloos. Bij de campagne horen fantastische filmpjes, evenementen en een website vol met informatie over aardappelen. Bekijk de Facebookpagina hier of kijk op het kennisplatform voor meer informatie. 

De campagne heeft al veel succes gehad! Zo is er veel over geschreven en geblogd. The Lion Kitchen en Culi-blog blogden erover en ook LINDA. magazine geeft de aardappel een ereplaats.  

 

Aardappelen op papier

Veel magazines besteden aandacht aan de pieper. En terecht, want aardappelen zijn zo divers, je kunt er alle kanten mee op. Zo stond de aardappel in de Allerhande in februari volledig in de spotlight. Met tips, weetjes en natuurlijk recepten

In National Geographic veel aandacht voor de aardappelen. Onder andere aandacht voor de toekomst van de pieper. Want geen enkel voedsel is zo Hollands als de pieper, maar zal hij in de toekomst nóg lekkerder zijn? Lees de artikelen hier en hier.

Ook de Libelle en Margriet hebben aandacht aan aardappelen besteed. Zo stonden in de Libelle maar liefst 23 geweldige aardappelrecepten van kookboekenschrijfster Yvette van Boven. 'Met aardappels kun je echt álle kanten op!' aldus Yvette van Boven. En in de Margriet was ook uitgebreid aandacht voor aardappelen. Bijvoorbeeld voor nieuwe en historische aardappelrassen. Genoeg inspiratie dus voor heel Nederland om meer aardappels te eten.

Kijk op onze Facebookpagina voor meer foto's van de reportages. 

 

Pieperfans

En er zijn nog meer enthousiaste pieper-fans bijvoorbeeld Foodies Magazine en Jamie Magazine. Maar er wordt ook veel over geblogd, zoals door Njam en Elle Eten laat de poetstalenten van de pieper zien. 

Heeft u leuk aardappelnieuws voor ons? Laat het ons weten via Facebook of Twitter